Aawan henkilöstö

Heidi Patronen

asianajaja, osakas

Heidi on valmistumisensa jälkeen työskennellyt mm. kuluttajaneuvojana sekä vuodesta 2009 lukien lakimiehenä ja asianajajana arvostetussa vaasalaisessa asianajotoimistossa. Hänen erityisosaamiseensa lukeutuu muun muassa kuluttajaoikeus, sopimusoikeus, kiinteistö- ja asuntokauppaoikeus sekä asunto-osakeyhtiöihin liittyvät asiat. Heidi toimii tällä hetkellä Suomen lakimiesliiton alueasiamiehenä. Lisäksi 01.01.2021 alkaen hän toimii Suomen Nuorkauppakamarit ry:n lainopillisena neuvonantajana.

Kirsi Hägglund

asianajaja, varatuomari, osakas

Kirsi on valmistumisensa jälkeen auskultoinut Vaasan käräjäoikeudessa sekä toiminut esittelijänä hallinto-oikeudessa ja hovioikeudessa. Hän on työskennellyt oikeusaputoimistossa sekä vuodesta 2011 asianajajana yksityisessä asianajotoimistossa, minkä lisäksi Kirsillä on pitkä työkokemus pankkialalta mm. ulkomaankaupan maksujen asiantuntijatehtävissä. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat insolvenssioikeus, yritysjuridiikka ja sopimusoikeus, työoikeus, kiinteistö- ja asuntokauppaoikeus, perhe- ja perintöoikeus sekä rikosoikeus. Kirsi toimii tällä hetkellä Vaasan asianajajayhdistyksen varapuheenjohtajana.

Linda Björkstrand

asianajaja, varatuomari

Linda on valmistumisensa jälkeen auskultoinut Pohjanmaan käräjäoikeudessa sekä toiminut viskaalina Vaasan hovioikeudessa. Vuodesta 2015 hän on toiminut julkisena oikeusavustajana Vaasassa. Tätä aiemmin hän on työskennellyt mm. perunkirjoitustoimistossa. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat perhe- ja perintöoikeus sekä rikosoikeus.